Personvernerklæring

Hvem vi er

Behandlingsansvarlig og databehandler for personopplysninger som blir oppgitt via denne nettsiden (munkerudbhg.no) er Akotek AS (post@akotek.no).

I det daglige vil Control AS ha tilgang til personopplysninger i forbindelse med publisering av meldinger og kontakt med naboer.

Formålet med personopplysningene er å yte tjenesten Godt Naboskap til de som måtte lese nabomeldinger på denne nettsiden eller via nyhetsbrevet man kan melde seg på.

Denne erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19) og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18 1. ledd).

Behandling av personopplysninger

Behandlingsansvarlig har det daglige ansvaret for behandling av personopplysninger på munkerudbhg.no.

Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester, for eksempel å motta nyhetsbrev. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

MailChimp er leverandør av nyhetsbrevløsningen som brukes på bloggen. Databehandling via dem reguleres i en egen Databehandleravtale.

Google Analytics brukes til å analysere besøksstatistikk på bloggen. Google Analytics samler inn blant annet IP-adresser som gir informasjon om de besøkendes atferd på nettsteder. Les om hvordan Google behandler data her.

Dette nettstedet bruker WordPress og ProISPs webhotell.

Rettigheter

Alle som spør har rett på grunnleggende informasjon om behandlinger av personopplysninger i en virksomhet etter personopplysningslovens § 18, 1. ledd.

Akotek AS har gitt denne informasjonen i denne erklæringen, og vil henvise til den ved eventuelle forespørsler. De som er registrert i våre systemer har rett på innsyn i egne opplysninger. Vedkommende har også rett til å be om at uriktige, ufullstendige eller opplysninger Akotek ikke har adgang til å behandle blir rettet, slettet eller supplert. Krav fra den registrerte skal besvares kostnadsfritt og senest innen 30 dager.